Rezervuari i mrekullueshem Prej C.H.Spurgeon


Rezervuari i mrekullueshem {#Prej C.H.Spurgeon Marre nga Shpata dhe Mistria[10]e dhjetorit te vitit 1872} Mes mrekullive me te medha qe udhetari do te shikoje afer Napolit eshte Piscina Mirabilis,nje rezervuar i gjere i nendheshem,qe i sillej uji prej nje largesie prej pesedhjete miljesh prej nje ujesjellsi.Duke zbritur tek ai nepermjet nje pale te gjate shkalle … Citește în continuare

MBROJTJE E KALVINIZMIT NGA C.H.SPURGEON


« Te verteten e vjeter qe Kalvini predikoi,qe Augustini predikoi,qe Pali predikoi,eshte e verteta qe duhet te predikoj sot,ose perndryshe do i jem i pabese ndergjegjes dhe Zotit tim.Nuk mund t’i jap dot forme te vertetes ;nuk di gje te tille te limoj cepat e ashper te nje dokrine.Ungjilli i Gjon Noksit[1] eshte ungjilli im.C’ka … Citește în continuare